Bijeenkomst over congres?

Wat vinden de GroenLinksleden van de afdeling Ubbergen van de recente ontwikkelingen binnen de partij? Willen jullie graag een discussieavond hierover? Lees onderstaande oproep en reageer.

Beste GroenLinks-leden uit Ubbergen en Millingen,
Kijkend naar de landelijke politiek zijn het weer onstuimige tijden. Sinds het kabinet-Rutte is gevallen is er al van alles gebeurd en ook binnen GroenLinks is het erg onrustig. We kunnen ons voorstellen dat je het prettig vindt daar met andere leden uit de afdeling over van gedachten te wisselen.
Op 12 september vinden de verkiezingen plaats voor de Tweede Kamer en op zaterdag 30 juni houdt GroenLinks haar verkiezingscongres; dan wordt de lijst en het verkiezingsprogramma vastgesteld.
Omdat ik naar dit congres ga, hoor ik graag vooraf hoe in de afdeling tegen de belangrijkste punten uit dit programma aangekeken wordt.
Als afdeling willen we daarom binnenkort een avond organiseren waarop we elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar in gesprek kunnen gaan. Tenminste, als daar genoeg belangstelling voor is.
Laat daarom per mail weten of je behoefte hebt aan deze mogelijkheid. Daarna hoor je z.s.m. of, wanneer en waar de bijeenkomst zal plaatsvinden.
Tot slot: vergeet niet te stemmen voor de lijsttrekker. Het kan nog tot dinsdag 24.00 uur.
Met vriendelijke groet,
namens bestuur GroenLinks Ubbergen en Millingen,
Jo Coerwinkel