Nieuws

Fusie met GroenLinks Groesbeek

Met het oog op de herindeling van de gemeente Ubbergen met Groesbeek en Millingen a.d. Rijn per 1 januari 2015 is de afdeling Ubbergen gefuseerd met de afdeling Groesbeek. Ten behoeve van deze nieuwe gemeente worden er op 19 november 2014 verkiezingen gehouden voor de nieuwe gemeenteraad.

Voor het politieke nieuws kunt u vanaf nu terecht op;   http://groesbeek.groenlinks.nl

Lees verder

Bijeenkomst over congres?

Wat vinden de GroenLinksleden van de afdeling Ubbergen van de recente ontwikkelingen binnen de partij? Willen jullie graag een discussieavond hierover? Lees onderstaande oproep en reageer.

Lees verder

Herindelen ja of nee

De fractie van PvdA/GroenLinks spreekt zich duidelijk uit voor herindeling. De tijd voor vrijblijvende mooie woorden is voorbij, mede nu er steeds meer bezuinigingen op de gemeente afkomen. Het college wordt opgeroepen zich actief in te zetten voor een herindeling van Groesbeek, Millingen en Ubbergen, nu de tijd begint te dringen.

Lees verder

Algemene Beschouwingen 2012

Het college van de gemeente Ubbergen heeft een nieuwe programmabegroting voor 2012 samengesteld. Door het strakke financiële beleid van de afgelopen jaren heeft Ubbergen minder last van de bezuinigingen dan andere gemeentes. Toch is nog niet helemaal duidelijk wat de gevolgen van de miljoenennota 2012 voor Ubbergen zullen zijn. De PvdA/GroenLinks fractie heeft meegewerkt aan de begroting, maar heeft nog wel wat kanttekeningen. Die leest u hier in de (integrale) Algemene Beschouwingen Begroting 2012.

Lees verder